Traject: Leef vanuit jouw kracht

Met een traject kies jij voor fundamentele verandering, verankert in jouw leven. In een traject begeleid ik jou intensief om te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en stressmanagement, zodat jij volledig in jouw kracht komt te staan. Samen gaan we dieper in op jouw uitdagingen, verlangens en behoeftes, met focus op jouw persoonlijke groei.
Een traject bestaat uit 5 sessies. Elke sessie is ontworpen om jouw specifieke behoeften te ondersteunen. Je wordt begeleid in het identificeren en overwinnen van obstakels, zodat jij (weer) vanuit jouw kern kunt leven. 
€499 voor 5 sessies (1,5 – 2 uur per sessie)
locatie: Biesheuvellaan 12, Vlijmen
Ruby-28.jpg

In het kort

Gratis kennismaken

Ben je klaar voor een deep dive om te leven vanuit jouw kracht? Laten we kennismaken dan ontdekken we meteen of er een klik is! 🙌🏻

Hoi, ik ben Ruby

Ik help mensen die verlangen naar meer voldoening, groei en balans. Door mijn ervaring als intuïtief coach, gedragsveranderaar, ademcoach en healer heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik snel tot de kern weet te komen van wat jou tegenhoudt, stress geeft of blokkeert. Ik zet daarvoor mijn intuïtieve en analytische vermogens in en combineer ademcoaching met systemisch werk, healing, lichaamsgerichte coaching, visualisatie en meditatie.
Mijn benadering is zacht en intuïtief, waarbij ik een veilige ruimte creëer waarin je jezelf kunt zijn. Ik begeleid je om oude blokkades, pijn of overtuigingen los te laten en te verwerken, en help je bij het versterken van jouw innerlijke kracht.
Ik help je om weer van binnen naar buiten te leven: om jouw eigen verlangens en behoeftes te voelen en het vertrouwen op te bouwen om daar naar te leven. Zodat jij niet meer alleen hoeft te leven naar de verwachtingen van anderen, maar jezelf kunt zijn en daar naar kunt leven.

Ervaringen

“Ruby heeft mij enorm geholpen. Ik ben na de sessie aan de slag gegaan met de dingen die eruit kwamen en ben daardoor ook sterker in mijn kracht komen te staan. Ruby is heel rustig en warm waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Ze zorgde echt dat er nuttige dingen uitkwamen waarmee ik verder kan. Ze nam de tijd en stelde me erg op mijn gemak.” 
– Mijke
“Ruby legt rustig en geduldig uit wat we gaan doen en hoe we het gaan doen. Ze keek naar wat ik nodig had (…). Ik voelde me veilig en begrepen. Ook was er ruimte voor alle vragen en gedachte die bij mij opkwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.” 
– Marloes
“Zodra je kennismaakt met hoe je ademhaling invloed heeft op alles in je leven gaat er een wereld voor je open. Fijn als er dan iemand is die weet wat je in kan zetten om minder angstig te zijn, rustig te blijven of dichter bij jezelf te komen. Ruby begleidde voor mij een verbonden ademhaling. Van te voren was ik nieuwsgierig en vond ik het spannend. Ruby heeft de sessie zo mooi begeleid wat leidde tot een bijzondere ervaring. Een die mij aanzette tot groei en ontplooiing vanuit mijn eigen kracht. Bedankt Ruby! Ik heb je al aanbevolen bij anderen.”
– Milou

Waarom een traject?

Een traject biedt een stevige basis voor langdurige groei en ontwikkeling. Iedere sessie bouwen we voort op de inzichten uit eerdere sessies en werken systematisch aan het loslaten van belemmeringen en het versterken van jouw persoonlijk leiderschap van waaruit je leeft vanuit jouw kracht. Terwijl een enkele sessie al waardevolle inzichten en rust kan bieden, stelt een traject jou in staat om veranderingen duurzaam in jouw dagelijks leven te verankeren. 

Ander aanbod

Individuele sessie

Losse sessie voor verandering en groei.

Event: Relax & Thrive

Kom naar een van de Relax & Thrive events en ontdek hoe je meer rust en ruimte in je hoofd en lijf kunt creëren.

Gratis kennismakingssessie

Ontdek hoe een traject jou kan ondersteunen bij jouw reis naar meer persoonlijke groei en balans.