1-op-1 sessie 

Kies je voor een 1-op-1 sessie, dan ben je klaar voor verandering en groei. Je zoekt naar nieuwe manieren om meer balans te vinden en je innerlijke kracht te versterken.
Een individuele sessie biedt:

Groei en ontwikkeling
Zelfs in één sessie kun jij al vooruitgang ervaren, met nieuwe perspectieven, hernieuwde kracht en stappen vooruit.

Meer rust & helderheid 
Na de sessie ervaar je een gevoel van rust en helderheid, waardoor jij met meer focus en minder stress jouw dagelijkse uitdagingen kunt aangaan.

Inzicht in (niet)-helpende patronen
Ontdek wat jou tegenhoudt en krijg helderheid over de patronen die jouw leven beïnvloeden.

1-op-1 sessie (90 – 120 minuten): €105
locatie: Biesheuvellaan 12, Vlijmen

Voor als je

> Vast loopt en verlangt naar meer inzicht en verbinding met jouw kern.
> Last hebt van spanningsklachten, zoals hyperventilatie, slaapproblemen, spanningshoofdpijn, nek en schouderpijn. 
> Je de lat hoog legt voor jezelf en anderen en merkt dat dit je in de weg zit.
> Dingen vaak uitstelt of helemaal niet doet, ook dingen die jij belangrijk vindt.
> Te maken hebt met onverwerkte rouw- en verlies.

Hoi, ik ben Ruby

Ik help mensen die verlangen naar meer voldoening, groei en balans. Door mijn ervaring als intuïtief coach, gedragsveranderaar, ademcoach en healer heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik snel tot de kern weet te komen van wat jou tegenhoudt, stress geeft of blokkeert. Ik zet daarvoor mijn intuïtieve en analytische vermogens in en combineer ademcoaching met systemisch werk, healing, lichaamsgerichte coaching, visualisatie en meditatie.
Mijn benadering is zacht en intuïtief, waarbij ik een veilige ruimte creëer waarin je jezelf kunt zijn. Ik begeleid je om oude blokkades, pijn of overtuigingen los te laten en te verwerken, en help je bij het versterken van jouw innerlijke kracht.
Ik help je om weer van binnen naar buiten te leven: om jouw eigen verlangens en behoeftes te voelen en het vertrouwen op te bouwen om daar naar te leven. Zodat jij niet meer alleen hoeft te leven naar de verwachtingen van anderen, maar jezelf kunt zijn en daar naar kunt leven.

Ervaringen

“Ruby heeft mij enorm geholpen. Ik ben na de sessie aan de slag gegaan met de dingen die eruit kwamen en ben daardoor ook sterker in mijn kracht komen te staan. Ruby is heel rustig en warm waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Ze zorgde echt dat er nuttige dingen uitkwamen waarmee ik verder kan. Ze nam de tijd en stelde me erg op mijn gemak.” 
– Mijke
“Ruby legt rustig en geduldig uit wat we gaan doen en hoe we het gaan doen. Ze keek naar wat ik nodig had (…). Ik voelde me veilig en begrepen. Ook was er ruimte voor alle vragen en gedachte die bij mij opkwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.” 
– Marloes
“Zodra je kennismaakt met hoe je ademhaling invloed heeft op alles in je leven gaat er een wereld voor je open. Fijn als er dan iemand is die weet wat je in kan zetten om minder angstig te zijn, rustig te blijven of dichter bij jezelf te komen. Ruby begleidde voor mij een verbonden ademhaling. Van te voren was ik nieuwsgierig en vond ik het spannend. Ruby heeft de sessie zo mooi begeleid wat leidde tot een bijzondere ervaring. Een die mij aanzette tot groei en ontplooiing vanuit mijn eigen kracht. Bedankt Ruby! Ik heb je al aanbevolen bij anderen.”
– Milou

Ander aanbod

Gratis kennismakingssessie

Ontdek hoe een individuele sessie jou kan ondersteunen bij jouw reis naar meer persoonlijke groei & balans.

Event: Relax & Thrive

Kom naar een van de Relax & Thrive events en ontdek hoe je meer rust en ruimte in je hoofd en lijf kunt creëren.

Traject: Leef vanuit jouw kracht

Met een traject kies je voor fundamentele verandering, verankert in jouw leven. In een traject begeleid ik jou intensief om te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en leiderschap.