Over Bureau Ruby

Hoi, ik ben Ruby.
Als mensen me vragen wat ik precies doe, dan is het korte antwoord: ik help mensen om weer in hun kracht te gaan staan en thuis te komen bij zichzelf. Want hoe vaak we onszelf ook wijsmaken dat we iets missen, heling nodig hebben, dingen beter moeten leren of doen: in essentie ben jij al lang ‘heel’. Soms vergeten we dat alleen. Ik help jou om jezelf weer in volle heelheid te zien, zodat jij weer in je kracht komt te staan en volop van het leven kunt genieten.
Door mijn achtergrond als intuïtief coach, gedragsdeskundige, ademcoach en healer weet ik snel tot de kern te komen van wat jou tegenhoudt, stress geeft of blokkeert. Mijn aanpak combineert ademcoaching met systemisch werk, healing, lichaamsgerichte coaching, visualisatie en meditatie.
Mijn benadering is zacht en intuïtief, en ik creëer een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn. Samen werken we aan het loslaten en verwerken van oude blokkades, pijn of overtuigingen, terwijl we jouw innerlijke kracht versterken. Ik help je om weer van binnen naar buiten te leven, zodat je jouw eigen verlangens en behoeftes kunt voelen en het vertrouwen kunt opbouwen om daar naar te leven.
Mijn carrière begon in het bedrijfsleven, waar ik o.a. werkte als adviseur en gedragsdeskundige. Hier hield ik me bezig met het begrijpen van de menselijke belevingswereld en gedrag, vooral op het snijvlak van technologie, omgeving en mens. In dit werk leerde ik mijn intuïtie en analytisch vermogen te gebruiken om snel de vinger op de zere plek te leggen, of zoals ik het in coaching-sessies liever noem: de angel eruit te halen.
Naast mijn werk heb ik me altijd verdiept in persoonlijke ontwikkeling en volgde ik opleidingen en cursussen in intuïtieve ontwikkeling, adem-coaching, coaching en lichaamsgericht werk. Deze kennis en training hebben mijn expertise verdiept, maar uiteindelijk is het leven mijn grootste leerschool. Leren van het leven doe ik elke dag.
Hoewel ik het liefst gelukkig ben en elke dag het beste uit mezelf haal, is dat niet altijd de realiteit. Dalen horen er ook bij, en soms gebeuren er dingen die gewoon rot zijn. Zoals onze langlopende kinderwens en de vier miskramen waar mijn vriend en ik mee te maken kregen, of dat jaar van de burn-out waarin ik veel over mezelf en het leven leerde, maar me echt niet krachtig of heel gelukkig voelde.
Ik weet dat het leven niet altijd alleen maar leuk is en dat er altijd een dualiteit is. Naast de zwaarte is er ook licht, en daar haal ik kracht uit wanneer ik tegenwind heb. Dat is niet altijd makkelijk, en ik weet ook dat verdriet, frustratie, woede of machteloosheid de ruimte nodig hebben om doorvoeld te worden en er te zijn. Juist door die gevoelens en emoties aan te kijken en er te laten zijn, geef ik mezelf de ruimte en toestemming om helemaal mezelf te zijn.
Leven vanuit je kracht gaat namelijk over veerkracht: kunnen herstellen van stress en tegenslag en het vertrouwen hebben in dat jij kunt omgaan met dat wat er op jouw pad komt. En niet alleen er mee leren omgaan maar ook: dicht bij jezelf blijven en blijven leren en groeien, no matter what.
Bij Bureau Ruby help ik mensen weer in hun kracht te staan, of ze nu te maken hebben met stress- en spanningsklachten, onverwerkte rouw, perfectionisme, uitstelgedrag of een sterke behoefte aan persoonlijke groei zonder precies te weten wat hen tegenhoudt. Mijn sessies zijn sterk intuïtief en op maat gemaakt, waarbij we werken aan ademhalingstechnieken om rust te brengen in lichaam en geest, en methoden om stress te beheersen en persoonlijke blokkades te doorbreken.

Opleidingen en certificaten

Aanbod

Individuele sessie

Losse sessie voor verandering en groei.

Traject: Leef vanuit jouw kracht

Met een traject kies jij voor fundamentele verandering, verankert in jouw leven. In een traject begeleid ik jou intensief om te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en veerkracht.

Event: Relax & Thrive

Kom naar een van de Relax & Thrive events en ontdek hoe je meer rust en ruimte in je hoofd en lijf kunt creëren.

CATvirtueelschild
GATVirtueelschild