Welkom bij de ademcirkel: In Jouw Kracht 🌟

Deze avond staat in het teken van het ontdekken en versterken van jouw innerlijke kracht. We nemen de tijd om te vertragen en je leert hoe je met eenvoudige ademtechnieken meer rust en helderheid kunt vinden. Het doel is om je te helpen ontspannen en een stevig gevoel van aanwezigheid in je lichaam te ervaren. Zo kun je, ook na de zomervakantie, met meer rust en balans door het leven gaan.

Programma

Praktische Informatie

De ademcirkel vindt plaats op een rustige en sfeervolle locatie: Tijd voor Jezelf in Vlijmen. We werken in een klein gezelschap van maximaal 6 personen, wat zorgt voor een persoonlijke en intieme sfeer.
Deze speciale editie van de ademcirkel wordt zittend uitgevoerd. Ervaring heeft ons geleerd dat de ademmethodes die we toepassen comfortabeler zijn op stoelen dan op matjes. Dit helpt je om volledig te ontspannen en het meeste uit de sessie te halen.

Details:

Datum: Woensdag 28 augustus 2024
Tijd: 19:30 – 21:00 (inloop vanaf 19:15)
Deelname: 45 euro
Locatie:
Tijd voor Jezelf Vlijmen, Nassau Dwarsstraat 59, 5251 WJ Vlijmen, Nederland

Waarom een cirkel bij Bureau Ruby?

Bij Bureau Ruby draait een ademcirkel om meer dan alleen ademen. Hier vind je een holistische benadering die gericht is op het versterken van jouw welzijn en innerlijke balans. Wat maakt onze cirkel zo bijzonder?
🌟 Unieke Ervaring: We combineren ademwerk met klank, muziek, en lichaamsgerichte oefeningen om je een diepe en transformerende ervaring te bieden. Het gaat niet alleen om ademen, maar om een volledige reset van je lichaam en geest.
🀝 Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu nieuw bent in de wereld van ademwerk of al ervaring hebt, bij ons ben je welkom. Je hebt geen voorkennis nodig, alleen een open en nieuwsgierige mindset. Wij begeleiden je stap voor stap.
πŸ’ͺ Persoonlijke Groei: De focus ligt op het helpen van jou om meer rust, helderheid en veerkracht in je leven te brengen. Ik creΓ«er een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en je weer verbonden voelt met jezelf.
πŸ’Ό Voor Drukke Professionals: Begrijp je dat het leven hectisch kan zijn? De cirkels zijn ontworpen om jou te helpen om stress te verminderen en meer balans te vinden, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.
🌈 Kleine Groepen: We werken met kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht is en je echt de diepte in kunt gaan. Dit zorgt voor een intieme en vertrouwde sfeer waar je jezelf kunt zijn.

Goed om te weten

Ademwerk is toegankelijk voor iedereen, maar sommige ademtechnieken vereisen extra voorzichtigheid. Om je veiligheid en welzijn te waarborgen, is het belangrijk dat je me van tevoren informeert als een van de volgende situaties op jou van toepassing is:
– Zwangerschap (in elk stadium)
– Zware astma
– Hart- en vaatziekten
– Epilepsie
– Hoge bloeddruk
– Glaucoom
– Psychiatrische aandoening (nu of in het verleden)
Als je jezelf herkent in een of meer van deze situaties, neem dan alsjeblieft contact met me op. Dit kan via e-mail op info@bureauruby.nl, of door te bellen of te appen naar +31 6 82 06 74 39.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cirkel. Heel graag tot dan.
Liefs, Ruby